Vila Petros 2* Nei Pori | Cazare la Vila Petros 2* Nei Pori

Vila Petros 2*, Nei Pori

Vila Petros 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Petros 2*
Vila Petros este la 200 m fata de plaja, in vecinatatea vilei Marilena.
Toate camerele au TV si aer conditionat.

Localizare: Nei Pori este amplasata pe tarmul Marii Egee, la 100 km de Salonic, 130 km de Meteora si 400 km de Atena.
Scurta descriere: Statiunea Nei Pori este situata la poalele legendarului munte Olimp, salasul zeilor,aceasta incheie salba de statiuni din tinutul Pieria, fiind cea mai noua si, probabil, cea mai frumoasa dintre acestea. Peisajul este unic, pajistile de un verde stralucitor imbinandu-se cu salbaticia muntelui si cu plaja scaldata de marea inspumata. Statiunea dispune de o infrastructura moderna, intrand relativ recent in circuitul turistic. Strazile largi, hotelurile si vilele recent construite sau renovate, dau senzatia de spatiu, statiunea oferind totodata si numeroase posibilitati de distractie si agrement. Plaja larga, cu nisip fin, este de o calitate deosebita, recunoscuta prin acordarea celui mai inalt calificativ european in domeniu: "steagul albastru european".
Posibilitati de distractie: In aceasta statiune sunt numeroase magazine, taverne, discoteci, sporturi nautice, alpinism, echitatie, excursii, croaziere si multe altele.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Vila Petros

 Vila Petros
 Vila Petros
 Vila Petros