Ana Greka 3* Nei Pori | Cazare la Ana Greka 3* Nei Pori

Ana Greka 3*, Nei Pori

Ana Greka 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ana Greka 3*
Nei Pori este statiunea tanara, in continuarea statiunii Platamonas, avand cea mai buna plaja de pe Riviera Olympului, scaldata de cea mai limpede si primitoare apa, supranumita Leaganul Europei.

Vilele si hotelurile din cele doua statiuni ofera toate conditiile pentru a va simti cu adevarat in concediu, iar Olympul si Meteorele si toata Pieria asteapta sa va umple sufletul cu imagini greu de uitat.

IMPORTANT: In Grecia vilele nu au categorii. Categoria 3* s-a stabilit prin dotarile pe care le au vilele (TV, frigider, aer conditionat, balcon). Prosoapele si consumabilele nu sunt incluse in pret. Curatenia se face o data pe saptamana, la cazare.

Anna House este o vila buna, foarte curata; camerele sunt mari, luminoase si au in dotare: aer conditionat, optional, contra-cost; baie separat la fiecare studio si la fiecare apartament; balcon, cu vedere la mare sau la Muntele Olymp; chicineta utilata; frigider, TV.

Vila se afla la aproximativ 60 de metri de plaja amenajata, cu nisip, fara pietre si cu intrare lina in apa pana la o distanta destul de mare de tarm.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Parcare
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Ana Greka

 Ana Greka
 Ana Greka
 Ana Greka
 Ana Greka
 Ana Greka
 Ana Greka

Date de contact
Ana Greka 3* Nei Pori
Adresa: Nei Pori, Pieria