Sunset At The Palms - Negril 4* Negril | Cazare la Sunset At The Palms - Negril 4* Negril

Sunset At The Palms - Negril 4*, Negril

Sunset At The Palms - Negril 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sunset At The Palms - Negril 4*
All Inclusive: Pensiune completa (mic dejun in sistem bufet sau in restaurantul beach grill, se poate alege intre cina bufet sau a'la carte). Bauturi locale alcoolice si nealcoolice gratuite intre orele 10.00 si 1.00.
Aşezare: De plaja nisipoasa este despartit doar de faleza. Centrul orasului Negril se afla la cca. 12km (autobus de 2ori/saptamana contra cost).
Dotări: Hotelul dispune de 65 camere mobilate in stil rustic in bungalowuri contruite pe stalpi, lobby, restaurant tip bufet, restaurant a’la carte, beach-grill, 3 baruri, colt internet si magazin de cadouri. Piscina cu apa dulce, cu jacuzzi si swim-up bar. Terasa pentru plaja cu sezlonguri si prosoape gratuite si pe plaja.
Camere De luxe: Mobilate cu gust sunt dotate cu dus, wc, Tv-sat, aer conditionat, ventilator, seif, cafetiera, uscator de par si balcon sau terasa cu vedere catre gradina. Camera dubla in regim single.
Altele: Atentie! Intre 20.12.2007 si 03.01.2008 perioada minima de sedere este de 7 nopti.
Transfer:
Fitness/Wellness: Tenis, scufundari (pipa/aripioare), caiac, baie termala, barca cu panza, hidrobicicleta. Contra cost: masaj.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Sunset At The Palms - Negril

 Sunset At The Palms - Negril
 Sunset At The Palms - Negril
 Sunset At The Palms - Negril

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie