Goldi Sands 3*+ Negombo | Cazare la Goldi Sands 3*+ Negombo

Goldi Sands 3*+, Negombo

Goldi Sands 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Goldi Sands 3*+
Localizare : Hotelul Goldi Sands oferă cazare pe malul mării, în Negombo, la 15 minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Bandaranaike.
Facilitati hotel :Înconjurat de clădiri coloniale olandeze, acesta dispune de o parcare gratuită şi o piscină cu apă dulce în aer liber. Oaspeţii se pot relaxa la soare pe plaja liniştită sau pot cumpăra suveniruri de la galeriile comerciale din hol. Pe plajă puteţi practica windsurfing şi schi nautic. De asemenea, Hotelul Goldi Sands oferă room service timp de 24 de ore pe zi şi dispune de un medic de gardă. La restaurantul hotelului puteţi servi mâncăruri tradiţionale din Sri Lanka şi fructe de mare proaspete şi delicioase. De asemenea, hotelul organizează în mod periodic nopţi tematice şi grătare pe plajă. Barul are o masa de biliard şi oferă cocktail-uri.
Facilitati camere : Camerele de la Goldi Sands au aer condiţionat şi includ balcoane private, cu vedere la Oceanul Indian. Fiecare este echipată cu un TV cu ecran plat cu recepţie prin satelit şi seif electronic. De asemenea, acestea includ facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un minibar.


Oferta de sejur la Goldi Sands 3*+

Recomanda acest hotel:  


 Goldi Sands

 Goldi Sands
 Goldi Sands
 Goldi Sands