Golden Star Beach 3* Negombo | Cazare la Golden Star Beach 3* Negombo

Golden Star Beach 3*, Negombo

Golden Star Beach 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Golden Star Beach 3*
Hotelul Golden Star Beach scoate în evidență farmecul influenței olandeze și portugheze, și se află la 15 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Bandaranaike. Acesta oferă o piscină în aer liber și Wi-Fi gratuit.

Imobilul în formă de U permite camere pentru a avea vederi minunate la barul de la piscină și la piscină. Fiecare cameră cu aer condiționat este dotată cu un birou și un TV cu canale prin cablu.

servicii de masaj sunt oferite la hotel. Servicii de spălătorie și curățătorie sunt disponibile. Biroul de turism poate ajuta oaspeții cu organizarea călătoriei.

Restaurantul de la piscină servește o varietate de mâncăruri locale și internaționale. Fructe locale și shake-uri de fructe pot fi savurate la bar. Celebrul ceai Ceylon este servit aici.

Golden Star Beach Hotel este situat convenabil, la 1,2 km de Negombo Beach Park. Acesta este la 2 km de Gara Negombo și la doar o plimbare de 10 minute de orașul Negombo, unde oaspeții vor găsi un sortiment de arcade comerciale.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Golden Star Beach

 Golden Star Beach
 Golden Star Beach
 Golden Star Beach

Date de contact
Golden Star Beach 3* Negombo
Adresa: *
Telefon: *
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie