Pensiune YAMADA 3*+ Navodari | Cazare la Pensiune YAMADA 3*+ Navodari

Pensiune YAMADA 3*+, Navodari

Pensiune YAMADA 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiune YAMADA 3*+
YAMADA are vedere la oraș,mare si canal, WiFi gratuit și parcare privată gratuită, situată în zonaTabara Năvodari, la o aruncatura de bat canalul Poarta Alba Midia Navodaride Lacul Siutghiol si Marea Neagra

Unitățile au terasă so balcoane, aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate are un balcon sau o terasa cu vedere la râu sau la mare.

De asemenea, oaspeții se pot relaxa în zona de lobby a locatiei sau pe terasa cu foisor de la parter a locatiei amenajata cu mese unde isi pot comanda prin catring parnzul sau cina.

City Park Mall este la 14 km de locatie, iar Piața Ovidiu si cazinoul din Constanta sunt 18 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 15 km de YAMADA.Pentru orice alta informatie va stam la dispozitie 24h la numarul de telefon 0769314766 sau pe adresa de email yamadaoperator@gmail.com totul inttr-un mediu RELAXANT si DISCRET

Facilitati hotel
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Foisor
Internet
Lobby bar
Parcare
Program non-stop
Seif
Terasa

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Incalzire centrala
Internet
Minibar
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 3:00 PM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.
Hotelul accepta tichete de vacanta.
Politica de renuntare la rezervare: Rezervările pentru care nu se furnizează datele unui card de credit/debit valid, care nu au fost plătite în avans sau pentru care nu s-a făcut un depozit în prealabil sunt considerate de către hotel rezervări negarantate.Rezervările negarantate sunt reținute de hotel până la ora 12.00, în ziua sosirii, după care hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera fără o notificare prealabilă.Anulări Pentru rezervările individuale, garantate sau plătite în avans: Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu 14 zile înainte de sosire. Avansul achitat se restituie în termen de 30 de zile de la cererea de anulare. În cazul anulării și rambursării plății avansului, vom percepe o taxă de manipulare de 25 lei, plus comisioanele bancare. Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de șapte zile dar până în 48 de ore înainte de sosire, se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reține din avansul plătit. Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire, sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire, se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit. În caz de neprezentare hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera/camerele pentru restul sejurului.

Recomanda acest hotel:  


Pensiune YAMADA

Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA
Pensiune YAMADA

Date de contact
Pensiune YAMADA 3*+ Navodari
Adresa: ZONA TABARA STRADA E5 NR 13
Telefon: +40769314766
Web: https://yamada.pynbooking.direct/

Persoana de contact: ARAPU IONEL DANIEL
Functie: administrator
Mobil: 0769314766
Email: yamadaoperator@gmail.com