Hotel DELFIN 2* Navodari | Cazare la Hotel DELFIN 2* Navodari

Hotel DELFIN 2*, Navodari

Hotel DELFIN 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel DELFIN 2* / Numar camere: 83
Hotelul Delfin ** este situat pe Litoralul Marii Negre, la nord de statiunea Mamaia si 18 km. de Constanta , intr-o oaza de liniste si verdeata. Hotelul dispune de un numar de 71 camere ( single sau duble) si 12 apartamente dotate cu televiziune prin cablu, frigider, grup sanitar cu cabina de dus, aer conditionat ( partial ). Restaurantul " Sueta del Mar" este locul ideal pentru organizarea unui eveniment festiv, avand o capacitate de 150 locuri si terasa generoasa de 200 locuri, unde puteti savura delicioasele preparate cu specific romanesc si nu numai.
Zona beneficiaza de un climat marin, cu precipitatii reduse , durata de stralucire a soarelui fiind de 10-12 ore/zi, iar temperatura medie pe timpul zilei este de 27-29 grade Celsius.
Aici veti gasi foarte mult spatiu verde, terenuri de sport (volei,handbal,fotbal,baschet), zone amenajate pentru joaca copiilor,amfiteatru in aer liber - Teatru de Vara " Laurentiu Duta " , plaja cu o lungime de 1,5 km si o latime de 150-200 m cu instalatie de iluminat nocturn, terenuri de sport amenajate pe nisipul plajei.

Facilitati hotel
Fax
Internet
Restaurant
Telefon
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Minibar
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 2:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate:
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel  DELFIN

Hotel  DELFIN
Hotel  DELFIN
Hotel  DELFIN
Hotel  DELFIN
Hotel  DELFIN
Hotel  DELFIN