Tiempo 3* Napoli | Cazare la Tiempo 3* Napoli

Tiempo 3*, Napoli

Tiempo 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Tiempo 3*


Situat la doar 600 de metri de staţia de metrou Gianturco, Hotelul Tiempo oferă acces la o grădină privată şi Wi-Fi gratuit în toate zonele. Acesta pune la dispoziție camere cu aer condiționat, o terasă spațioasă cu vedere la oraș și un restaurant.

Toate camerele sunt amenajate individual, având un decor modern minimalist. Fiecare este prevăzută cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou și baie complet echipată. Unele camere oferă vedere la grădina din jur.

În restaurant se servește zilnic un mic dejun format din produse dulci și sărate. Restaurantul este specializat în bucătăria tipic napolitană și mediteraneană.

Oaspeții Hotelului Tiempo pot savura băuturi pe terasa prevăzută cu multe mese şi scaune, precum şi cu şezlonguri şi umbrele.

Reţeaua feroviară Circumvesuviana este la 5 minute de mers pe jos de hotel. În centrul orașului Napoli, aflat la mai puțin de 5 km, se poate ajunge cu un serviciu de transfer gratuit cu program fix, dimineața sau seara. Hotelul Tiempo oferă parcare gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Tiempo

 Tiempo
 Tiempo
 Tiempo