Majestic 4* Napoli | Cazare la Majestic 4* Napoli

Majestic 4*, Napoli

Majestic 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Majestic 4*
Acest hotel de 4 stele le are pe toate: vedere catre castel, catre golful Napoli, dar si o perfecta locatie. Atat pentru afaceri cat si pentru odihna, acesta este o optiune extraordinar de buna pentru aceia care doresc sa stea la hotel Majestic. Localizat intr-o zona frumoasa, aproape de marile atractii turistice, detine restaurant, bar si garaj, camere elegant decorate echipate cu aer conditionat, mini bar, conectare modem, tv satelit, telefon, uscator de par, si alte facilitati.

Facilitati hotel: restaurant, bar, parcare, club de noapte, aer conditionat in spatii publice, seif la receptie, paturi pentru copii la cerere, statia de autobuz/ tramvai se afla la mai putin de 100 m, cea de tren se afla la mai putin de 1 km, sauna, facilitati conferinta, magazine, room service, portar, sala de gimnastica, masaj, accesul animalelor de companie este permis, acceptarea de carti de credit: Amex/ Visa/ Diners/ Mastercard, solar si piscina in apropiere.

Facilitati camera: aer conditionat, mini bar, televizor, baie cu cada, uscator de par, telefon, tv satelit, cablu tv, conectare modem, baie cu dus, etc.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Majestic

 Majestic
 Majestic
 Majestic
 Majestic

Date de contact
Majestic 4* Napoli
Adresa: Largo Vasto A Chiaia, 68 80121 Napoli (NA), Italy
Telefon: +39081416500