De La Ville 3* Napoli | Cazare la De La Ville 3* Napoli

De La Ville 3*, Napoli

De La Ville 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii De La Ville 3*
Hotelul De La Ville este amplasat in inima orasului Napoli, la mai putin de 500 de metri de Gara Centrala si in apropiere de cartierul de afaceri, si va ofera spatii de cazare la un excelent raport calitate/pret. Cladirea a fost construita in cursul anului 1900, dar renovata in 2004. Personalul hotelului va sta in permanenta la dispozitie si va ofera servicii excelente. Acesta va poate oferi informatii turistice si numeroase detalii locale privind orasul Napoli si zona inconjuratoare.

Hotelul De La Ville beneficiaza de legaturi excelente de transport public, aflandu-se in apropiere de statiile de autobuz si metrou. De asemenea, Gara Centrala va ofera acces la trenul Circumvesuviana, care circula de-a lungul Coastei Amalfi, pana la Pompei si Sorrento. Hotelul De la Ville dispune de 21 de camere si un executive suite.

Camerele cu aer conditionat ale hotelului De La Ville sunt, de asemenea, dotate cu seif, televizor si televiziune prin cablu/satelit, baie privata, mini bar. Delectati-va cu o bautura relaxanta la barul hotelului inainte de a merge la unul din restaurantele din apropiere. Serviciul de room service este disponibil non-stop. Aeroportul Naples International Airport (NAP) este situat la o distanta de mai putin de 20 de minute de hotel. Hotelul De la Ville se afla la o distanta de 20 de minute de atractii turistice cum ar fi Piazza Cavour, Telecom Italia Tower sau Naples Cathedral si la doar 10 minute de Castel Nuovo, Galleria Toledo si Molo Beverello Ferry Terminal.

Recomanda acest hotel:  


 De La Ville

 De La Ville
 De La Ville
 De La Ville
 De La Ville
 De La Ville
 De La Ville

Date de contact
De La Ville 3* Napoli
Adresa: http://www.napolidelaville.it/