Sofitel Fiji Resort Spa 5* Nadi | Cazare la Sofitel Fiji Resort Spa 5* Nadi

Sofitel Fiji Resort Spa 5*, Nadi

Sofitel Fiji Resort Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sofitel Fiji Resort Spa 5*
Bucurându-se de o locație uimitoare pe malul mării, Sofitel Fiji Resort & So Spa oferă un refugiu exclusiv pe insulă. Oaspeții au acces la o piscină mare în stil lagon, la spa de zi și la 3 restaurante. Unele camere includ acces gratuit la adulții Waitui Beach Club. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit în camere.

Sofitel Resort Fiji Resort & Spa are 296 camere moderne, fiecare cu balcon privat cu vedere la ocean. Toate sunt cu aer condiționat și includ TV LED, minibar și seif electronic personal. Majoritatea camerelor au vedere la ocean. Toate camerele au papuci și periuță și pastă de dinți gratuite.

Oaspeții pot încerca activități de sporturi nautice, precum snorkelling, sau să lucreze în centrul de fitness complet echipat. Sofitel Fiji Resort & So Spa este situat lângă Clubul de golf Denarau cu 18 găuri.

Deci Spa oferă tratamente spa private, cu un pavilion cu masaj cu aer condiționat, duș în aer liber și piscină spa în aer liber.

Bucurați-vă de o cină cu lumânări cu vedere la Golful Nadi sau comandați în room service. Cu 4 bare din care să alegeți, serile pot fi petrecute sorbind cocktailuri în lumina lunii.

Facilitati hotel
Minibar
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Sofitel Fiji Resort Spa

 Sofitel Fiji Resort Spa
 Sofitel Fiji Resort Spa
 Sofitel Fiji Resort Spa

Date de contact
Sofitel Fiji Resort Spa 5* Nadi
Adresa: Denarau, Denarau, Fiji