Radisson Blu Fiji Denarau Island 5* Nadi | Cazare la Radisson Blu Fiji Denarau Island 5* Nadi

Radisson Blu Fiji Denarau Island 5*, Nadi

Radisson Blu Fiji Denarau Island 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu Fiji Denarau Island 5*
Radisson Blu Resort Fiji este răspândit pe 10 acri de plajă curată pe insula Denarau și este înconjurat de piscine în stil lagon controlate de climat, grădini luxuriante și mărginit de terenul de golf cu 18 găuri Denarau. Aeroportul Internațional Nadi se află la 25 de minute cu mașina de stațiune.

Toate cele 270 de camere de la Radisson Blu Resort Fiji au balcoane private sau curti cu mobilier modern. Apartamentele au bucătărie completă, salon separat și zonă de luat masa, precum și facilități de spălătorie. Sunt disponibile apartamente cu 1 dormitor, 2 dormitoare și camere de oaspeți.

Radisson Blu Fiji are patru restaurante diverse, precum și două restaurante specializate pentru a lua masa. Una dintre piscinele în stil lagon este doar pentru adulți și există o piscină pentru copii cu un tobogan alb cu apă. Pentru divertismentul copiilor dvs. există clubul pentru copii Blu Bananas care oferă o serie de activități.

Oaspeții se bucură de WiFi gratuit în toată stațiunea. Alte caracteristici ale stațiunii includ Harmony Retreat Day Spa, sporturi nautice Evolution Fiji, centru de fitness, Lai Lai Mini Mart, inclusiv un magazin de butelii și Lobby Shop.

Transferurile de mașini private sunt disponibile de la și de la Aeroportul Internațional Nadi. Acestea sunt taxate 45 FJD în fiecare mod. Vă rugăm să informați Radisson Blu Resort Fiji în avans dacă doriți să utilizați acest serviciu, folosind datele de contact găsite în confirmarea rezervării.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Radisson Blu Fiji Denarau Island

 Radisson Blu Fiji Denarau Island
 Radisson Blu Fiji Denarau Island
 Radisson Blu Fiji Denarau Island

Date de contact
Radisson Blu Fiji Denarau Island 5* Nadi
Adresa: Resort Drive, Denarau Island, Denarau, Fiji