Hilton Fiji Beach Resort Spa 5* Nadi | Cazare la Hilton Fiji Beach Resort Spa 5* Nadi

Hilton Fiji Beach Resort Spa 5*, Nadi

Hilton Fiji Beach Resort Spa 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hilton Fiji Beach Resort Spa 5*
Hilton Fiji Beach Resort este un complex luxos, care oferă o plajă privată de 2,5 km şi camere spațioase, cu ferestre din podea până în tavan. Oaspeții au la dispoziție un centru spa de zi și 9 piscine, inclusiv 2 piscine pentru adulți, aflate în complexul Koro. În zonele publice se oferă WiFi gratuit.

Hilton Fiji Beach Resort & Spa este situat la 12 minute de mers cu mașina de orașul Nadi și la 3 minute de mers cu mașina de Denarau Golf and Racquet Club. Aeroportul Internațional Nadi se află la 20 de minute de mers cu mașina.

Complexul KORO a fost inaugurat în data de 26 iunie 2017 la Hilton Fiji Beach Resort & Spa şi este o zonă numai pentru adulți, care include restaurante la malul mării, un bar, piscine extinse în aer liber și o terasă. Oaspeții au la dispoziție programe live de divertisment în fiecare noapte și un centru de fitness şi spa de zi, situat lângă complexul KORO.

Toate camerele de la Hilton Fiji Resort sunt luxoase şi au TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și DVD player. Fiecare cameră include aer condiționat, iar majoritatea oferă vedere superbă la ocean.

Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness complet utilat. Activitățile din apropiere includ pescuit, jet ski și scufundări. Copiii beneficiază de acces gratuit la clubul pentru copii. Cardurile de credit Union Pay sunt acceptate ca modalitate de plată, iar personalul complexului vorbește limba chineză.

Nuku oferă specialități din Fiji și preparate internaționale, iar Maravu oferă mâncăruri din bucătăria pan asiatică și are vedere uimitoare la apă. The Deli oferă o gamă de cafele espresso, produse de patiserie și înghețată. Complexul Koro servește micul dejun, prânzul și cina doar adulților.

Recomanda acest hotel:  


 Hilton Fiji Beach Resort Spa

 Hilton Fiji Beach Resort Spa
 Hilton Fiji Beach Resort Spa
 Hilton Fiji Beach Resort Spa

Date de contact
Hilton Fiji Beach Resort Spa 5* Nadi
Adresa: Denarau Island, Denarau, Fiji