Pietra E Mare 4* Mykonos | Cazare la Pietra E Mare 4* Mykonos

Pietra E Mare 4*, Mykonos

Pietra E Mare 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pietra E Mare 4*
Localizare: Hotelul Pietra e Mare este situat in statiunea Kalo Livadi, una dintre cele mai frumoase statiuni din Insula Mykonos, cu plaje intinse cu nisip. Distanta pana in Mykonos Town este de 12 km. In cadrul statiunii, hotelul ofera acces facil catre numeroasele locatii de agrement si baze pentru practicarea sporturilor nautice.

Facilitati hotel: Acest hotel ofera toate facilitatile necesare petrecerii unui concediu reusit. Dispune de receptie cu program de functionare de 24 de ore, room service 24 de ore, parcare, internet, serviciu de mesajerie, transferuri la cerere, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati. Hotelul ofera piscina, acces direct catre plaja si sezlonguri la plaja, restaurant, bar in cadrul hotelului si bar la piscina. Hotelul ofera si infrastructura necesara realizarii de ceremonii de casatorie.

Dotari camere: Hotelul Pietra e Mare detine camere foarte frumos decorate si mobilate intr-un stil elegant si intim. Multe dintre acestea ofera vedere la mare si sunt ideale pentru petrecerea lunii de miere sau pentru cuplurile care doresc sa petreaca un concediu romantic. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, televizor cu cablu TV, telefon, seif. La cerere se pot oferi servicii speciale pentru luna de miere si servicii VIP.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pietra E Mare

 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare
 Pietra E Mare

Date de contact
Pietra E Mare 4* Mykonos
Adresa: Kalo Livadi, Mykonos, 84700, Grecia