Dionysos 4* Mykonos | Cazare la Dionysos 4* Mykonos

Dionysos 4*, Mykonos

Dionysos 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Dionysos 4*
Localizare: Situat pe partea de sud-vest a insulei, în satul Ornos, acesta este un hotel tradiţional stil Mykonian, la doar 50 de metri de Ornos Beach şi la numai 2,5 km de centrul Mykonos Town. Aeroportul este la 4 km distanţă ceea ce face un scurt transfer zece minute cu maşina.
Camerele: Camerele sunt de marime medie cu pardoseli cu gresie şi sunt decorate în tonuri de pământ moale într-un stil contemporan. Toate au un sentiment de confort familiară pentru a le. Facilităţile includ mini-frigider, telefon cu linie directă; AM / FM stereo radio, uscător de păr şi de televiziune
Restaurant: Sala de mic dejun este de marime medie, dar oferă mare zona de şedere în aer liber cu vedere la piscină. Este, de asemenea, un bar în hotel.
exterior: designul hotelului este tipic cicladice stil cub de zahăr cu piatră spălată ziduri albe şi albastre obloane de lemn. Proprietatea este alcătuită din mai multe structuri, cu piscină în atrium lor.
Lobby: lobby urmează stilul traditional al hotelului, cu o zona de receptie de lemn şi nişte canapele, oferind o zonă de şedere confortabilă.
generale: Acest hotel administrat de o familie se mândreşte cu oferirea o casa departe de casa. Este bine situat în centrul satului, în apropierea zonei de plajă Ornos. Hotelul are, de asemenea, unele de parcare, care este un beneficiu imens, deoarece există foarte puţină parcare gratuită în Ornos.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Dionysos

 Dionysos
 Dionysos
 Dionysos

Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie