Hrand Hyatt Muscat 5* Muscat | Cazare la Hrand Hyatt Muscat 5* Muscat

Hrand Hyatt Muscat 5*, Muscat

Hrand Hyatt Muscat 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hrand Hyatt Muscat 5*
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Grand Hyatt se află pe plaja cu nisip Al Qurm şi oferă camere spaţioase, cu un balcon cu vedere panoramică la Golful Oman. Unele camere au vedere la Munţii Hajar.

Camerele de la Grand Hyatt au aer condiţionat, decor luminos şi baie spaţioasă. Pentru confortul oaspeţilor, sunt disponibile halate de baie şi papuci.

Grand Hyatt are 4 restaurante. Mokha Café serveşte mâncăruri din bucătăria arabă autentică, iar restaurantul de pe acoperiş, cu vedere la Golful Oman, oferă preparate la grătar.

Sirj Tea Lounge serveşte cafea tradițională arabă și ceaiuri. La JBB Place, oaspeții se pot bucura de muzică de pian și băuturi.

Magazinul de la Grand Hyatt comercializează obiecte din argint, ceasuri şi parfumuri produse în Oman. Oaspeţii pot face cumpărături şi în cartierul comercial din Shatti Al Qurm, aflat la doar 8 km.

La centrul de înfrumuseţare de la Grand Hyatt, oaspeţii se pot bucura de diverse tratamente, inclusiv masaje şi servicii de manichiură. De asemenea, aceştia se pot relaxa în piscina cu temperatură controlată.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Piscina

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Hrand Hyatt Muscat

 Hrand Hyatt Muscat
 Hrand Hyatt Muscat
 Hrand Hyatt Muscat

Date de contact
Hrand Hyatt Muscat 5* Muscat
Adresa: Shatti Al Qurm, Muscat 113, Oman
Infoturism:
© 2001 - 2019 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie