Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5* Muscat | Cazare la Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5* Muscat

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5*, Muscat

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5*
Acest complex de lux se află la poalele munților Al Hajar, oferind vedere la Marea Oman. Proprietatea de 5 stele oferă o experiență unică, fiind construită ca un palat. Oaspeţii vor fi încântaţi de arta ospitalității omaneze. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel se află lângă o plajă privată de 1 kilometru, cea mai lungă din Muscat. Hotelul pune la dispoziţie 250 de camere și suite recent renovate. Centrul spa Six Senses de la Al Bustan Palace pune la dispoziţie 17 camere de tratament spațioase, oferind o varietate de tratamente spa și o zonă doar pentru doamne, cu plajă privată.

Toate unităţile de cazare includ ceainic electric, minibar și TV cu ecran plat. Unele camere au şi o zonă de relaxare separată.

Cei mici au acces la Ritz Kids, un program antrenant care le oferă copiilor de toate vârstele posibilitatea de a lua parte la diverse activităţi pe plajă și în aer liber, inclusiv snorkelling printre recife, tenis de masă, fotbal pe plajă sau ateliere de artizanat. De asemenea, programul îi invită pe copii să descopere regiunea printr-o serie de activități despre cultura și tradițiile locale, precum lecţii de tatuare cu henna, ateliere de cultură omaneză, povestiri arăbeşti sau un tur al hotelului, pentru a-l întâlni pe celebrul cafegiu al palatului.

Al Bustan Palace pune la dispoziţie 3 restaurante, care servesc o varietate de preparate internaționale. Al Khiran Terrace este un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, cu vedere la piscina infinită și la Marea Omanului. Restaurantul elegant Beach Pavilion este situat lângă plajă şi oferă preparate din cele mai proaspete fructe de mare şi pește. Restaurantul premiat China Mood serveşte mâncăruri din bucătăria chinezească autentică, într-un cadru sofisticat, dar confortabil. Oaspeții se pot relaxa cu un cocteil lângă piscina de la BLU Bar sau cu un ceai aromat unic, dar cu o tentă modernă, la Atrium Tea Lounge.

Aeroportul Internaţional Muscat este la 45 de minute de mers cu maşina. Centrul orașului Muscat și Palatul Al Alam se află la 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Personalul este disponibil nonstop și vă poate aranja închirierea unei maşini. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel oferă parcare privată gratuită.

Facilitati hotel
Minibar
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton

 Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton
 Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton
 Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton

Date de contact
Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton 5* Muscat
Adresa: OM, Al Bustan St, 114, Oman
Telefon: +968 24 799666