Pensiunea 2 Sturioni 2* Murighiol | Cazare la Pensiunea 2 Sturioni 2* Murighiol

Pensiunea 2 Sturioni 2*, Murighiol

Pensiunea 2 Sturioni 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea 2 Sturioni 2*
Pensiunea 2 Sturioni este amplasata in mirificul peisaj al Deltei Dunarii, dispune de spatii de cazare structurate in 4 camere duble, grup sanitar comun intr-o casa autentica lipoveneasca.

Pensiunea 2 Sturioni ofera turistilor care ii calca pragul de plimbari cu barca, posibilitate de refrigerare peste, gradina cu sezlonguri si umbrele pentru plaja, ponton, apa calda permanent, rummy, table, carti jocuri si multe alte facilitati. De asemenea, Pensiunea 2 Sturioni ofera servicii de masa cu preparate specifice zonei si nu numai. Terasa acoperita si protejata cu plase pentru tantari este locul ideal pentru a te relaxa si a te bucura de o masa ca la mama acasa in linistea Deltei.

Facilitati cazare: transport auto, terasa, parcare pazita, gratar/barbeque, acces la bucatarie, jocuri agrement, accepta animale, gradina / curte, livada,s palatorie, foisor in curte, frigider la comun, transport cu salupa.

Facilitati camere: plasa tantari, ferestre, baie la comun.

Servicii oferite: congelat peste, ghid pescuit, ghid vanatoare, ghid birdwaching, plimbari cu barca, inchirieri barca, curatat peste.

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea 2 Sturioni

 Pensiunea 2 Sturioni
 Pensiunea 2 Sturioni
 Pensiunea 2 Sturioni
 Pensiunea 2 Sturioni
 Pensiunea 2 Sturioni
 Pensiunea 2 Sturioni