Sherston 3* Moscova | Cazare la Sherston 3* Moscova

Sherston 3*, Moscova

Sherston 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sherston 3*
Localizare:
Hotelul Sherston, Moscova este amplasat in zona nordica a Moscovei, in apropierea Gradinei Botanice Centrale si a statiilor de metrou "Vladykino" si "Petroskovo-Razumovskaya".

Facilitati Hotel
Hotelul Sherston este ideal pentru oamenii de afaceri, grupurile de turisti, si turistilor individuali care vin sa viziteze Moscova, oferind oaspetilor sai atat confort si calitate a serviciilor sale, cat si preturi accesibile. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai: acces Internet, busines-center, sali de conferinte, service-birou, cafenea, paza, parcare, plati princarti de credit Visa, MasterCard, Maestro, rezervari bilete de avion si tren, linii telefonice internationale, comandarea pranzului si cinei in camera, comanda taxi, transfer.

Facilitati Camere
Hotelul Sherston dispune de 60 de camere, toate fiind dotate cu: frigider, baie separata, mobila necesara, televizor, telefon, set de cosmetice pentru baie (in dependenta de tipul de camera), deasemenea si set de vesela. Camerele sunt decorate in stil clasic, de la stilul retro pana la cel business.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Room Service
Sala De Conferinte
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Sherston

 Sherston
 Sherston
 Sherston

Date de contact
Sherston 3* Moscova
Adresa: COSTINICHNIY PROEZD,8 (BUILDING 1) 127106 MOSCOW
Telefon: 0213271212