Matreshka 3* Moscova | Cazare la Matreshka 3* Moscova

Matreshka 3*, Moscova

Matreshka 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Matreshka 3*
Situat la 5 minute de mers pe jos de Teatrul Balşoi şi la 10 minute de mers pe jos de Kremlin, acest hotel din centrul Moscovei oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi un snack bar.

Fiecare cameră a Hotelului Matreshka este decorată într-un stil clasic, cu mobilier din lemn şi TV cu ecran plat. Băile includ uscător de păr şi duş.

În cafe-barul din hol este servit un mic dejun continental, iar la snack bar sunt disponibile băuturi şi gustări. La aproximativ 5 minute de mers pe jos de hotel se găsesc restaurante şi cafenele.

Centrul comercial TSUM este la 5 minute de mers pe jos de hotel, iar Piaţa Roşie şi Catedrala Sf. Vasile este la 10 minute de mers pe jos.

Staţia de metrou Teatralnaya este la 7 minute de mers pe jos de Hotelul Matreshka, oferind legătură directă cu gara Belorusskiy de unde circulă trenuri spre Aeroportul Sheremetyevo.

Meshchansky este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de istorie, cultură și muzee.

Stați chiar în centrul orașului — acesta este locul preferat de turiștii din Moscova, conform comentariilor independente.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Matreshka

 Matreshka
 Matreshka
 Matreshka

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie