Ararat Park Hyatt 5* Moscova | Cazare la Ararat Park Hyatt 5* Moscova

Ararat Park Hyatt 5*, Moscova

Ararat Park Hyatt 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ararat Park Hyatt 5*
Acest hotel de 5 stele cu cele 216 camere ale sale satisface cele mai înalte cerinţe în privinţa confortului şi serviciilor.
Personalul amabil al hotelului vă oferă cu plăcere room service şi serviciu de trezire. Pentru păstrarea obiectelor de valoare vă stă la dispoziţie un seif la recepţie, dar şi un seif în cameră. Personalul prietenos de la recepţie este aici pentru dumneavoastră 24 h şi vă îndeplineşte dorinţele. În timpul sejurului la hotel, puteţi închiria un autovehicul direct în hotel. Folosiţi locul de parcare gratuit pentru autovehiculul dumneavoastră.
Printre utilităţile camerelor de oaspeţi se numără instalaţia de climatizare, televizorul (conexiunea prin cablu), telefonul, foenul şi un minibar. Ofertele wellness din hotel fac inimile doritorilor de relaxare să bată cu putere - puteţi închiria în acest sens un halat de baie. Este posibilă recepţia Pay TV. Camera dumneavoastră vă oferă acces la internet.
Folosiţi în timpul liber, la alegere, piscina interioară sau sala de fitness. Puteţi să vă relaxaţi la un masaj profesional în cadrul hotelului. Întrebaţi şi de ofertele suplimentare de terapie. Hotelul oferă tratamente de înfrumuseţare.
Restaurantul hotelului (cu zonă în aer liber) şi Café/Bistro vă oferă cele mai variate delicatese

Recomanda acest hotel:  


 Ararat Park Hyatt

 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt
 Ararat Park Hyatt

Date de contact
Ararat Park Hyatt 5* Moscova
Adresa: Neglinnaya 4, 109012 Moscow, Russia
Telefon: 007 4957831234