Pestera 4* Moroieni | Cazare la Pestera 4* Moroieni

Pestera 4*, Moroieni

Pestera 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pestera 4*
Complexul hotelier Pestera este situat in Stațiunea Turistica Pestera-Padina, Parcul Natural Bucegi, la 1610 de metri altitudine, in imediata apropiere a Manastirii Pestera Ialomitei. Departe de stresul cotidian, amplasarea in mijlocul naturii si serviciile deosebite fac din Hotelul Pestera locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Fiecare dintre cele 49 de camere are o superba priveliste. Camerele dispun de TV prin satelit, cutie de valori, minibar, fierbator electric s baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par, halate de baie si papuci.

Hotelul Pestera are un restaurant care ofera preparate specifice zonei si nu numai si asigura room service. Alimentele sunt atent selectionate si aduse de la ferma proprie. În holul de la Recepția hotelului veți găsi Cafe-Barul de zi unde vă oferim un bogat meniu de băuturi. Un minunat loc de relaxare și un excelent loc pentru socializare. Terasă la soare: Accesul pe Terasa La Soare se face pe la nivelul Recepției, pe lângă Cafe-Bar.

Cabana Veche este partea rămasă din vechea Cabană Peștera, construită în anul 1940. În prezent, aici se află un salon multifuncțional, ideal pentru conferințe sau petreceri private

Hotelul dispune de EcoPatinoar, deschis pe toată perioada anului, tarif 50lei/oră (include și închirierea patinelor) și parcare proprie, tarif 50lei/zi. Pentru turiştii hotelului, parcarea este gratuită, iar pentru accesul la patinoar oferim un discount de 50%.

Accesul se face cu telecabina "BABELE-PESTERA" sau cu masina folosind drumul national DN71 Sinaia-Targoviste pana la Moroieni. De acolo, pe drumul judetean DJ711 ce trece pe linga barajul de la Bolboci iar apoi prin Cheile Tatarului se ajunge la hotel pe platoul Bucegi.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pestera

 Pestera
 Pestera
 Pestera