Pestera 3* Moroieni | Cazare la Pestera 3* Moroieni

Pestera 3*, Moroieni

Pestera 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pestera 3*
Complexul hotelier Peştera este situat in Parcul Natural Bucegi la 1600 de metri altitudine, în imediata apropiere a Mânăstirii Peştera Ialomicioarei.

Fiecae dintre cele 49 de camere are o superba priveliste. Camerele sunt dotate cu TV cu receptie prin satelit, radio, telefon, minibar, safe si au fost redecorate pentru a va oferi un confort deosebit.

Complexul dispune de un restaurant 'Gurmand' cu o capacitate de 120 de locuri si de un bar-restaurant 'Grota' cu o capacitate de 60 de locuri. Terasa 'La Soare' completeaza oferta cu o bogata lista de cocktail-uri, salate si deserturi.

Hotelul beneficiaza de parcare cu supraveghere video non-stop si poate oferi pentru inchiriere biciclete, ATV-uri pe timpul verii sau snow-mobile iarna. La cerere se pot organiza trasee turistice in colaborare cu echipa salvamont.

Accesul se face cu telecabina "BABELE-PESTERA" sau cu masina folosind drumul national DN71 Sinaia-Targoviste pana la Moroieni. De acolo, pe drumul judetean DJ711 ce trece pe linga barajul de la Bolboci iar apoi prin Cheile Tatarului se ajunge la hotel pe platoul Bucegi.

FUMATUL este interzis in toate camerele! Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati hotel
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pestera

 Pestera
 Pestera
 Pestera