Pensiunea Ferma 5* Moroieni | Cazare la Pensiunea Ferma 5* Moroieni

Pensiunea Ferma 5*, Moroieni

Pensiunea Ferma 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Ferma 5*
Facilitati :
- piscina
- sauna si masaj
- solar
- restaurant si foisor
- ATV
- teren de sport
- ferma de animale : Oaspetii nostri vor avea posibilitatea sa viziteze animalele si pasarile din gospodarie. Ingrijitorii vor fi numai bucurosi sa va dea morcovi pentru a hrani caii, graunte pentru capre sau sa va insoteasca in plimbarea pe la rate sau fazani.Cei care vor sa simta cu adevarat gustul vietii la tara pot incerca sa mulga vaca sau sa adune ouale de la prepelite.
Gospodaria noastra are o varietate de animale precum cai, vaci, capre, si pasari de la gaini, curcani, rate, bibilici, prepelite pana la fazani.Ferma de animale este situata de cealalta parte a livezii ce o desparte de cladirea pensiunii.
- livada
- parcare pazita
- lift

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Ferma

 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma
 Pensiunea Ferma

Date de contact
Pensiunea Ferma 5* Moroieni
Adresa: Pensiunea Ferma este situata in comuna Moroieni, judetul Dambovita, strada Principala nr. 6. Aceasta poate fi accesata direct de pe DN 71.Venind din Targoviste (40km): Pensiunea Ferma este situata la capatul dinspre Sinaia al comunei Moroieni, pe partea dreapta, vis-a-vis Ocolul Silvic si chiar inaintea bisericii din Glod. Venind din Sinaia (18km): Pensiunea Ferma este situata pe partea stanga a DN 71, vis-a-vis Ocolul Silvic si chiar dupa biserica de la capatul satului Glod.