Round Hill & Villas 5* Montego Bay | Cazare la Round Hill & Villas 5* Montego Bay

Round Hill & Villas 5*, Montego Bay

Round Hill & Villas 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Round Hill & Villas 5*
Hotelul este inconjurat de o padure tropical ecuatoriala intr-un minunat golf privat cu plaja. O data pe zi transport catre Montego Bay (10 km) inclus.

Facilitati : Hotel Round Hill & Villas, familiar, sub administratie austriaca a carui design interior este realizat de renumitul designer Ralph Lauren si e alcatuit din vile, ce se intind pe 3 planuri in gradina tropicala precum si in anexa hotelului de curand renovata-Pinneapple House de 2 etaje. Oaspetii au la dispozitie urmatoarele conforturi: 3 baruri, o biblioteca, un restaurant exceptional, diverse magazine, 3 noi piscine fantastice, o terasa (sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt incluse si la strand), un club pentru copii (3-12 ani) precum si un centru Wellness, seara sunt organizate concerte live, dispun si de pianist.

Camere: camere spatioase a la Ralph Lauren situate in Pineapple -House cu vedere la mare si dispun de baie, wc, uscator de par, telefon, cafetiera, ventilator, fier+masa de calcat, seif, CD player/ radio si aer conditionat, se pot rezerva la etaj superior pentru o vedere mai buna la mare, sau la partercu balcon.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Round Hill & Villas

 Round Hill & Villas
 Round Hill & Villas
 Round Hill & Villas