Hyatt Ziva Rose Hall 5* Montego Bay | Cazare la Hyatt Ziva Rose Hall 5* Montego Bay

Hyatt Ziva Rose Hall 5*, Montego Bay

Hyatt Ziva Rose Hall 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hyatt Ziva Rose Hall 5*
Hyatt Ziva Rose Hall - All Inclusive se află în Montego Bay şi pune la dispoziţie o piscină în aer liber şi un restaurant. Complexul oferă, de asemenea, WiFi gratuit.

Unităţile de cazare oferă aer condiţionat şi baie proprie cu duș și cadă spa.

Cele 8 restaurante ale complexului servesc bufete internaționale, preparate italieneşti şi braziliene, fructe de mare la grătar, mâncăruri din bucătăria asiatică fusion, precum şi o varietate de sandvişuri şi îngheţată. Hyatt Ziva pune, de asemenea, la dispoziţie 4 baruri, inclusiv un bar cu pian, unul în piscină, un bar cu profil sportiv și unul aflat pe acoperiș.

Hyatt Ziva Rose Hall - All Inclusive include, de asemenea, un centru de fitness şi un teren de tenis. Proprietatea oferă și facilități pentru sporturi acvatice. Oaspeţii au la dispoziţie parcare gratuită. În fiecare zi, copiii şi adolescenţii între 3 şi 16 ani au de ales dintr-o varietate de activităţi, inclusiv eco-aventuri, piscină și activități pe plajă.

Complexul oferă, de asemenea, serviciu de concierge și birou de turism, dar şi program de divertisment în fiecare seară. Hyatt Ziva Rose Hall se află la 10 km de Aeroportul Montego Bay.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif

Recomanda acest hotel:  


 Hyatt Ziva Rose Hall

 Hyatt Ziva Rose Hall
 Hyatt Ziva Rose Hall
 Hyatt Ziva Rose Hall
 Hyatt Ziva Rose Hall
 Hyatt Ziva Rose Hall

Date de contact
Hyatt Ziva Rose Hall 5* Montego Bay
Adresa: Rose Hall Road, n/a Montego Bay, Jamaica
Telefon: +1 876-618-1234