Columbus Monte Carlo 3* Monte Carlo | Cazare la Columbus Monte Carlo 3* Monte Carlo

Columbus Monte Carlo 3*, Monte Carlo

Columbus Monte Carlo 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Columbus Monte Carlo 3*
Hotelul Columbus Monte Carlo oferă camere elegante şi suite, cu vedere la Marea Mediterană, la Grădina de trandafiri Princess Grace şi la munţi.

Camerele au baie privată, cu cadă, duş şi halat de baie. Toate camerele cu aer condiţionat oferă TV cu ecran plat, CD player şi minibar.

Suitele spaţioase de la hotelul Columbus au decoraţiuni de lux. Toate oferă zonă de relaxare separată, baie mare şi balcon cu vedere la mare.

Piscina în aer liber este înconjurată de terasa amenajată cu palmieri. Oaspeţii pot face exerciţii fizice în centrul de fitness al hotelului.

Micul dejun este servit în fiecare dimineaţă, iar braseria hotelului oferă mâncăruri franţuzeşti şi italiene clasice, preparate cu ingrediente de sezon. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa în bar, la lumina lumânărilor, unde pot savura cocktail-ul casei, denumit Grace.
Palatul Monaco este la 1,5 km de hotel, iar Gara din Monaco este la 10 minute de mers cu maşina. Hotelul oferă parcare privată cu serviciu de valet, iar Nisa este la 29 km.

Recomanda acest hotel:  


 Columbus Monte Carlo

 Columbus Monte Carlo
 Columbus Monte Carlo
 Columbus Monte Carlo