Vila Cerbul Albastru 3* Moneasa | Cazare la Vila Cerbul Albastru 3* Moneasa

Vila Cerbul Albastru 3*, Moneasa

Vila Cerbul Albastru 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Cerbul Albastru 3*
Vila Cerbul Albastru din Moneasa face parte din marea familie Cerbul Albastru. Pe lângă lanţul de magazine din Arad, Oradea si Timişoara, Cerbul Albastru si-a extins domeniul de activitate şi a făcut primii săi paşi in turism odată cu deschiderea vilei din staţiunea Monasa, judeţul Arad.

Vila Cerbul Albastru are 12 camere si doua apartamente încadrate la categoria de 3 stele şi două apartamente la penthouse ce aparţin categoriei de lux. Camerele sunt fie simple (pat matrimonial) , duble (2 paturi sau pat matrimonial), sau triple (3 paturi). Fumatul este interzis în incinta vilei.

Fiecare cameră este personalizată cu o anumita combinaţie de culori care se regăsesc în diverse elemente de decor: în tapet, perdele si draperii, covoare si cuverturi, aplice si mobilier.

Datorita acestui lucru, de fiecare dată când sunteţi musafirii noştri puteţi alege o altă cameră, bucurându-vă de caracterul sofisticat şi distinct al noii camere care va avea însă acelaşi aer rezidenţial.

Stilul clasic este de asemenea foarte bine reprezentat atât de tapetul floral cat si de mobilierul din lemn ce îmbracă fiecare camera. Perdelele din organza, covoarele cu desene clasice si aplicele cu cristale, toate de cea mai înalta calitate, conferă căldura interioarelor si vin sa îmbogăţească atmosfera cu romantism.

Cerbul Albastru si-a dotat camerele cu:
- televizor cu plasma
- cablu tv
- 3 prosoape pentru fiecare persoană
- gel de duş, săpun, loţiune de corp
- uscator de păr

Recomanda acest hotel:  


 Vila Cerbul Albastru

 Vila Cerbul Albastru
 Vila Cerbul Albastru
 Vila Cerbul Albastru