Moneasa 3* Moneasa | Cazare la Moneasa 3* Moneasa

Moneasa 3*, Moneasa

Moneasa 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Moneasa 3*
Structura de cazare: Complexul Balnear Moneasa (hotel, baza de tratament, restaurant, sala de conferinta) este construit intr-un stil modern, cu o eleganta aparte, culorile predominante ale cladirilor contrastand agreabil cu explozia vegetala a padurilor ce il inconjoara.

Baza de tratament este legata de hotel printr-un pasaj suspendat, pe sub care curg apele paraului Meghes, al caror sunet are un efect sedativ si relaxant pentru sistemul nervos central.

Facilitati si servicii: 2 sali de conferinta, salon protocol, restaurant categoria I cu 160 de locuri, bar de zi (40 de locuri), sauna si jacuzzi. Sunt oferite conditii deosebite de relaxare si recuperare pentru business class si V.I.P.

Restaurantul este amplasat intr-un ambient rustic, ferestrele fiind orientate spre paraul Meghes, avand si o terasa partial acoperita cu priveliste inspre lacul de agrement din apropiere. Meniuri: a la carte, dietetice, vegetariene, traditionale, pentru sportivi, pentru copii, comandate.

Tratamente: Instalatii pentru bai termale in cada si piscina, bai galvanice, electroterapie, bai de lumina, hidroterapie, impachetari cu parafina, magnetodiaflux, kinetoterapie mecanoterapie, fizioterapie, ultraviolete, solar pentru aerohelioterapie, aerosoli, sala de gimnastica, sauna si masaj.

Facilitati hotel
Baza De Tratament
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Moneasa

 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa
 Moneasa

Date de contact
Moneasa 3* Moneasa
Adresa: Moneasa, cod 317220, jud Arad