The Sands At Chale Island 4* Mombasa Diani | Cazare la The Sands At Chale Island 4* Mombasa Diani

The Sands At Chale Island 4*, Mombasa Diani

The Sands At Chale Island 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Sands At Chale Island 4*
Insula Chale este o mica insula romantica situata la aproximativ 600 de metri de pe continent si la 10 km sud de Diani Beach, 50 km sud de Mombasa şi 70 de km de frontiera din Tanzania. Termenul "Chale" se referă la numele unui vechi luptător de trib Digo, care este înmormântat pe insulă. In anumite zile ale anului de urmaşii săi încă mai vin, pentru a sărbători ritualuri religioase.

Insula măsoara 1.2 km lungime şi 0,8 km lăţime, cu orientare nord-sud.

În plus, insula este gazda a fenomenului natural de lacuri de mangrove interioare supuse la schimbările naturale ale mareelor.
Facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, Spa-fitness, piscina, jacuzzi, fitness, Internet Cafe, Boutique

Cazare
Hotelul deschis la 1 decembrie 2006 oferă 7 categorii de camere pentru a satisface preferinţele individuale şi nevoi ale clienţilor. Există un număr total de 50 de camere şi apartamente:
• 16 Camere turn în cele două clădiri turn,
• 2 penthouse-uri de pe partea de sus a clădirilor turn două,
• 9 Bandas standard,
• 14 Bandas superioare,
• 6 Bandas Chale,
• 1 Bungalow de apa Junior Suite,
• 1 Waterbungalow Suite,
• 1 Honeymoon Suite.

Mese si baruri
Staţiunea oferă un restaurant în aer liber, în centrul insulei iar fructele de mare sunt o specialitate. Paste proaspete, salate şi mâncăruri cu specific internaţional sunt, de asemenea, oferite.

Activităţile includ sporturile de apa, caiac, snorkelling, scufundări, sporturi nautice, excursii cu barca cu funde de sticla, trasee in natura, ferma de fluturi, locuri de interes istoric, vizite la Shimba Hills (un parc de coastă naţional cu elefanti), sau la faimosul Arabuko Sokoke Forest, una dintre ultimele păduri tropicale.

Alte atractii
Diani Beach se oferă tot ceea ce vizitatorul ar putea dori: restaurante, magazine, teren de golf şi cluburi de noapte; Colobus Trust, o zonă cu păduri indigene, care reprezinta un sanctuar pentru maimutele Colobus; Kinondo Kaya, un centru cultural construit în jurul unui Kaya sacru (grove) a poporului Digo.

Recomanda acest hotel:  


 The Sands At Chale Island

 The Sands At Chale Island
 The Sands At Chale Island
 The Sands At Chale Island
 The Sands At Chale Island