Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+ Mombasa Diani | Cazare la Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+ Mombasa Diani

Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+, Mombasa Diani

Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+
All Inclusive: Pensiune completă (toate mesele în sistem de bufet). Racoritoare, băuturi locale alcoolice si berea la doză între orele 10.00-24.00 sunt gratuite. Băuturi îmbuteliate doar contra cost.
Aşezare: Este situat chiar pe strandul minunat cu nisip fin Galu, lângă hotelul Neptune Paradise Village, la 40 km sud de Mombasa.
Dotări: În hotelul cel mai nou din lanţul hotelier Neptune vă asteaptă o atmosfera familială. Stă la dispoziţia oaspeţilor hol cu recepţie, restaurant bufet, restaruant a'la carte si unul snack, 2 baruri şi business center cu posibilitate de internet. În grădina tropicală minunată piscina cu apă dulce şi cu piscină pentru copii. Pe terasa de plajă a piscinei şi pe strand sezlonguri, prosoape si umbrele de soare gratuite. Oaspeţii pot beneficia şi de serviciile Neptune Paradise şi Village Beach Resorts.
Camere Superior: Camere superioare, mobilate cu gust, telefon, SAT-TV, seif de închiriat, filtru de cafea/ceai, aer conditionat, uscător de păr, dus, wc şi balcon sau terasă cu vedere spre mare. Se poate face rezervare şi pentru camere cu vedere spre mare.
Ofertă pentru luna de miere: 1 cină cu homar, 1 sticlă de vin şi coş cu fructe.
Transfer:
Fitness/Wellness: In hotelul Neptune Paradise Village vecin: biliard, darts, arcas, tenis, tenis de masa, volei de strand, aerobic, bicicleta, golf (Putting Green), surf (certificat de surf este necesar). Contra cost: curs de surf, pescuit de mare, tura cu barca cu fund de sticla si scufundari, si teren de golf (Leisure lodge) la cca. 8 km distanta.

Oferta de sejur la Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach 4*+

Recomanda acest hotel:  


 Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach

 Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach
 Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach
 Neptune Palm Beach Resort - Galu Beach