Indian Ocean Beach Club 4*+ Mombasa Diani | Cazare la Indian Ocean Beach Club 4*+ Mombasa Diani

Indian Ocean Beach Club 4*+, Mombasa Diani

Indian Ocean Beach Club 4*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Indian Ocean Beach Club 4*+
Indian Ocean Beach Club de pe plaja este 700 de milioane de palmier lungi, marginite cu plaje magnifice praf alb şi tipic apele Oceanului Indian tropicale. Locul se simte ca un mic sat de lângă ocean şi are o atmosferă foarte spate prevăzute.

Oaspeţii de la Indian Ocean Beach Club sunt binevenite la sosirea în intrarea lor ocazionale de către personalul prietenos cu băuturi de bun venit şi un prosop rece pentru a ajuta la atenuarea de căldură. Din minutul dumneavoastră vă sunt făcute să se simtă bineveniţi şi la domiciliu.

Indian Ocean Beach Club este mijlocii şi răspândirea frumos distanţate peste 25 de acri de teren. Ei au construit din Oceanul Indian Beach Club, astfel încât oaspeţii nu au sentimentul de a trăi pe partea de sus a reciproc.Camerele sunt împrăştiate în jurul valorii de grădini şi au 4 piscine plonja strategic situat în jurul valorii de incinta. Indiferent unde vă aflaţi, dacă sunt fierbinti, există o piscină în apropiere. Adăugat la faptul că au o zona de piscina principala aproape pe plajă, unde vă puteţi relaxa şi bucuraţi-vă de privelişti uimitoare.

Indian Ocean Beach Club este situat privat, şi ne place foarte mult de faptul că oaspeţii nu au acel sentiment de a trai pe partea de sus a reciproc, sau pe partea de sus a oricărei hoteluri vecine. Adăugat la acest lucru, următoarele sporturi acvatice sunt gratuite: Catamaran, windsurfing, două lecţii windsurfing, pedaloe, placi Boogie şi două lecţii de scufundări.

Recomanda acest hotel:  


 Indian Ocean Beach Club

 Indian Ocean Beach Club
 Indian Ocean Beach Club
 Indian Ocean Beach Club

Date de contact
Indian Ocean Beach Club 4*+ Mombasa Diani
Adresa: Kenia - Diani Beach