Voyager Resort Mombasa 4* Mombasa Bamburi Beach | Cazare la Voyager Resort Mombasa 4* Mombasa Bamburi Beach

Voyager Resort Mombasa 4*, Mombasa Bamburi Beach

Voyager Resort Mombasa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Voyager Resort Mombasa 4*
Localizare: Situat la 10 km nord de Mombasa, Le Voyager B Resort este situat chiar pe plaja cu nisip alb si fin.Terenul usor in panta pe care este ridicat hotelul a permis o arhitectura originala, cu gradini amenajate in trepte, traversate de parauri in cascada.Hotelul a fost renovat in intregime in anul 2000.
Facilitati hotel: Hotelul este compus din 233 de camere, dintre care 80 au vedere la ocean, iar celelalte catre gradinile cu plante exotice.Mashua” este restaurantul principal unde sunt servite toate mesele, sub forma de bufet cald si rece.La Light House Coffe Shop, aflat in apropierea piscinei, se poate servi pizza, sandwich-uri sau salate si este deschis de la orele 11.00 pana la 23.00. Smuggler’s Club este un restaurant “a la carte”unde se serveste friptura sau fructe de mare. Estedeschis de la orele 19.30 la 23.00 (numai pe baza de rezervare). Restaurantul Minestrone are specific italienesc si este deschis intre orele 12.30 si 14.30 si intre 19.30 si 23.00. Hotelul are de asemenea mai multe baruri, printre care si Harbour Lounge Bar, deschis non stop.
Facilitati camere:Toate camerele sunt dotate cu sala de baie, aer conditionat cu reglare individuala, telefon cu linie directa, terasa sau balcon cu masa si scaune.

Facilitati hotel
Restaurant
Room Service
TV
Telefon
Minibar
Piscina
Aer Conditionat

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Voyager Resort Mombasa

 Voyager Resort Mombasa
 Voyager Resort Mombasa
 Voyager Resort Mombasa
 Voyager Resort Mombasa
 Voyager Resort Mombasa
 Voyager Resort Mombasa

Date de contact
Voyager Resort Mombasa 4* Mombasa Bamburi Beach
Adresa: Mount Kenya Road | Nyali Beach, Mombasa, Kenya
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie