Leopard Beach 4* Mombasa Bamburi Beach | Cazare la Leopard Beach 4* Mombasa Bamburi Beach

Leopard Beach 4*, Mombasa Bamburi Beach

Leopard Beach 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Leopard Beach 4*
Locatia: Hotel Leopard Beach este situat pe coasta de sud a Keniei, direct pe plaja unde se gasesc mai multe golfuri cu corali(sezlonguri si umbrele de soare ), acest hotel este administrat de management german si este unul din cele mai apreciaye hoteluri cu cea mai buna locatie.

Facilitati: Hotel Leopard Beach dispune de un total de 155 de camere, impartite in corpuri de cate 2 etaje, toate situate in gradina tropicala. Hotelul mai dispune de un restaurant principal – Horizon- cu seri tematice, grill pe plaja, restaurant a la carte – Chui Grill, pizeria Coco Mchana, un bistro, Poolbar. Piscina cu separeu pentru copii(sezlongurile si prosoapele sunt incluse si la plaja), cocteilbar cu aer conditionat precum si un bar Marcos cu vedere la oceanul indian, deasemenea mai dispune si de un Lounge Mahogany unde oaspetii se pot relaxa in voie si viziona programe de divertisment seara. La acestea se mai adauga si un magazin, internet-cafe si un centru Bussines. Noi sunt : o alta piscina, un Health Club, o padure imensa de 6 ha, si un centru Spa cu masaj, tratamente de infrumusetare,sauna uscata/umeda in spatele hotelului.

Camere:
Standard- foarte frumos decorate, dispun de baie, dus, wc, aer conditionat, telefon, mini-bar, fierbator de cafea/ceai, uscator de par, Tv-sat., balcon sau terasa.
Superior- dispun de mai mult spatiu, au vedere la mare, coltar/ sofa in plus.
Chui Class Cottages – toate au vedere la oceanul indian si dispun de o amenajare mai luxoasa, terasa mare sau o gradina proprie mica.

Recomanda acest hotel:  


 Leopard Beach

 Leopard Beach
 Leopard Beach
 Leopard Beach