Vila Aron 3* Moeciu | Cazare la Vila Aron 3* Moeciu

Vila Aron 3*, Moeciu

Vila Aron 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Aron 3*
Vila Aron *** este situată între restaurantul Complexului turistic Cheile Grădiștei din care și face parte și Casa Bogdan, în apropierea locului de joacă pentru copii și a terenurilor de sport, la 75 metri distanță față de recepție, având o capacitate de 30 locuri de cazare.
Vila dispunde de 14 camere duble, cu pat matrimonial, televizor și baie proprie cu cadă și 1 apartament cu pat matrimonial, canapea extensibilă (maxim 4 locuri), televizor și baie proprie cu cadă.

Unitatea dispune de living la parter.

Complexul Turistic Cheile Grădiștei este situat între Moeciu de Jos și Moeciu de Sus, la 7 km distanță față de Castelul Bran și la 30 km față de Brașov.

În cadrul Complexului Cheile Grădiștei sunt puse la dispoziție un pub cu bar, home cinema, darts, biliard, karaoke, internet și tenis de masă. Decorațiunile pub-ului creează o atmosferă perfectă pentru petrecerea timpului alături de prieteni. În acest pub se pot organiza și petreceri, beneficiând de toată dotarea tehnică a localului.

Se pot practica diferite activități de agrement, printre care: saună, jacuzzi, hidromasaj și înot în piscina acoperită a hotelului, fitness și relaxare la parterul Casei Ana, volei pe iarbă, minifotbal pe iarbă, tenis de câmp pe zgură pe cele 2 terenuri proprii complexului, teren de joacă pentru copii, în cadrul complexului există Happy Kids Club (parkingkids - desene animate, pictură, jocuri, activități creative, activități sportive - schi, înot, tenis, petreceri onomastice și zile de aniversare, excursii și drumeții), schi și snowboard pe pârtia proprie de schi (grad începători), transport teleski, ATV-uri, biciclete mountainbike, plimbări cu sania sau trăsura trasă de cai, drumeții către Fundata și către Moeciu de Sus spre Poalele Bucegilor

Facilitati hotel
Jacuzzi
Parcare
Piscina
Sauna
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Aron

 Vila Aron
 Vila Aron
 Vila Aron