Turnul 3* Moeciu | Cazare la Turnul 3* Moeciu

Turnul 3*, Moeciu

Turnul 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (1)
Harta

Rating hotel
4.2
Total
Bazat pe 1 comentarii
Rating general
Personal:
1.0
Servicii:
1.0
Curatenie:
6.0
Confort:
6.0
Pret:
6.0
Imprejurimi:
5.0
Notele sunt adaugate de catre turistii care au vizitat acest hotel, membri ai site-ului Infoturism.ro
Adauga comentariul tau

Informatii Turnul 3*
Hotel Turnul este o constructie unica in Bran-Moeciu prin rafinament, design si eleganta, numarandu-se printre putinele unitati turistice care satisfac chiar si cerintele celor mai rafinate gusturi. Hotel Turnul doreste sa devina un etalon al rafinamentului, si bunului gust, oferind pe langa serviciile de inalta clasa, definirea unor tarife prietenoase.

Localizat intr-un cadru natural deosebit, aproape de principalele puncte de atractie turistica din zona, pe un drum cu acces facil, locatia ofera posibilitatea de a admira peisaje minunate si va permite sa aveti parte de intimitate si liniste.

Hotelul are o capacitate de 40 de locuri, fiecare camera dispunand de baie proprie, cablu Tv- Lcd, acces internet wireless, telefon cu acces direct.
Pentru deplina dumneavoastra relaxare, va punem la dsipozitie un mic centru spa ce cuprinde sauna, jacuzzi si fitness.

Acestea se afla in incinta hotelului si sunt la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul zilei. Sauna este uscata, iar Jacuzzi-ul are o dimensiune generoasa. De asemenea va punem la dispozitie halate, prosoape si papuci de unica folosinta.

In perimetrul proprietii se vor amenaja zone speciale si asistenta necesara pentru activitatile de team-building, facilitand antrenarea spiritului de echipa, si socializarea

Pentru momentele speciale si animate, Crama va asteapta cu o capacitate de 30 locuri. Aici puteti viziona meciurile echipelor favorite sau va veti putea intretine cu prietenii si familia la un pahar de vin din soiuri alese

Recomanda acest hotel:  


 Turnul

 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul
 Turnul