Complex Turistic Craiasa Muntilor 3* Moeciu | Cazare la Complex Turistic Craiasa Muntilor 3* Moeciu

Complex Turistic Craiasa Muntilor 3*, Moeciu

Complex Turistic Craiasa Muntilor 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Turistic Craiasa Muntilor 3*
Complexul Craiasa Muntilor
Situat la 10 km de Castelul Bran, intr-un cadru natural deosebit, Complexul Craiasa Muntilor si-a inceput activitatea inca din 1990. Dispune in momentul de fata de o serie de vile formate din: Craiasa1, Craiasa 2, Vila Lucica, Vila Lucica Bran, Craiasa Restaurant si Craiasa 3- Vila Alina, cu o capacitate totala de peste 150 de locuri, 7 apartamente, terasa acoperita, restaurant rustic cu mancaruri traditionale si capacitate de 350 de locuri, sali de conferinta, loc de joaca pentru copii, parcari private, curte, gratare exterioare.

Craiasa 1este formată din 33 de camere duble și 3 living-uri modern mobilate. Fiecare cameră eate dotată cu TV cu cablu, minibar, inclusiv grupuri sanitare pentru fiecare cameră și balcon. Crăiasa 1 vă mai oferă din vara anului 2010: sală de conferin?e, sală joacă pentru copii, terasă, terasă acoperită, un restaurant (aproximativ 80 de locuri) și internet în sistem wireless.
Craiasa 2ofera 10 camere duble cu terasa, TV cu cablu, minibar, un apartament, o bucatarie comuna cu toate utilitatile necesare clientilor si grupuri sanitare pentru fiecare camera. În plus, mai exista un living cu semineu, o sala de conferinte, gratar exterior si parcare proprie.

10 camere duble, TV cu cablu si minibar, un apartament, un living, o sala de conferinta, parcare proprie, gratar exterior
Vila Lucica este formata din 9 camere duble, TV cu cablu, minibar, grupuri sanitare pentru fiecare camera, 3 apartamente cu terasa, un living cu 40 de locuri, o sala de conferinte cu 40 de locuri si o bucatarie cu acces comun. În plus, Vila Lucica mai ofera clientilor sauna, gratar exterior si parcare proprie.

9 camere duble, TV cu cablu si minibar, 3 apartamente, un living, o sala de conferinta, o bucatarie comuna, sauna, parcare proprie, gratar exterior
Vila Lucica Branpune la dispozitia clientilor 4 camere, TV cu cablu, un living spatios, o bucatarie cu acces comun, locurii proprii de parcare si gratar exterior.

4 camere, TV cu cablu si minibar, un living spatios, o bucatarie comuna, parcare proprie, gratar exterior
Craiasa 3 – Vila Alina este alcatuita din 18 camere duble, TV cu cablu, minibar, 3 apartamente, 2 camere triple, grupuri sanitare pentru fiecare camera, un living, o sala de sedinte de 100 de locuri si o bucatarie cu acces comun. Oferim turistilor sauna, sala de fitness si hidromasaj, grat
Restaurant:
În restaurantul nostru, amenajat în stil rustic si având o capacitate maxima de 350 de locuri, vã invitãm sã vã delectati cu cele mai diverse preparate culinare traditionale românesti. În plus, mai punem la dispozitie 6 camere, TV cu cablu, minibar, grupuri sanitare pentru fiecare camera, o sala de sedinte de 60 de locuri, terasa exterioara de 50 de locuri, parcare proprie si gratar exterior.

350 de locuri la Restaurant, 6 camere, TV cu cablu si minibar, o sala de conferinta, terasa cu 50 de locuri, parcare proprie, gratar exterior

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
TV

Recomanda acest hotel:  


 Complex Turistic Craiasa Muntilor

 Complex Turistic Craiasa Muntilor
 Complex Turistic Craiasa Muntilor
 Complex Turistic Craiasa Muntilor