Acvila 3* Moeciu | Cazare la Acvila 3* Moeciu

Acvila 3*, Moeciu

Acvila 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Acvila 3*
Situat in localitatea Moieciu de Jos, una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, Hotelul Acvila ofera turistilor o imbinare de confort, rafinament si ospitalitate pentru petrecerea unor vacante si weekend-uri de vis, intr-un peisaj superb de unde puteti admira crestele Pietrei Craiului si ale Muntilor Bucegi.

Hotelul Acvila dispune de 14 camere duble spatioase din care 7 camere sunt dotate cu pat matrimonial si 7 camere cu paturi separate (twin), 2 garsoniere cu pat matrimonial si 1 apartament cu un dormitor.

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus sau cada (in apartament), mobilier din lemn masiv, balcon (10 camere + apartament), TV color + cablu, minibar, telefon, apa calda si caldura. Totalul locurilor de cazare este de 34, cu posibilitatea de suplimentare cu 7 paturi.

Hotelul Acvila mai dispune de restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 50 locuri, crama cu 40 de locuri, parcare proprie de 20 locuri, monitorizata cu camere video, sala de fitness, sauna, sala de jocuri distractive cu tennis de masa.

Cele 2 terase de care dispune hotelul pun la dispozitia oaspetilor un loc minunat de recreere si relaxare, 2 balansoare si posibilitatea organizarii de focuri de tabara si prepararea traditionalelor fripturi la gratar.

Hotelul Acvila mai pune la dispozitia clientilor sai 2 sali de conferinta cu 18, respectiv 40 de locuri, cu urmatoarele dotari: proiector multimedia, ecran proiectie, laptop, flipchart, copiator si acces internet.

Recomanda acest hotel:  


 Acvila

 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila
 Acvila