Aqua Villa 4* Mila 35 | Cazare la Aqua Villa 4* Mila 35

Aqua Villa 4*, Mila 35

Aqua Villa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aqua Villa 4*
Localizare:
Situată pe Canalul Sulina al Deltei Dunării, la 100 de metri de Dunăre, Aqua Villa oferă o piscină în aer liber, un restaurant à la carte cu bar, camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet Wi-Fi în zonele publice.
Dotari si facilitati:
Suprafata locatiei 3 000 mp: Amplasamentul 3 corpuri de cladire Dispunerea camerelor sunt grupate cate 3, 2 la parter si ce-a de-a III-a la mansarda; Dotari suplimentare Bar restaurant Capacitatea de cazare 6 camere de cate 2 locuri; Transport, distractie 2 salupe moderne de cate 8 si 5 locuri si barci din lemn, piscina, calarie
Toate camerele includ TV prin cablu şi minibar. Fiecare unitate de cazare oferă vedere la Dunăre şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele au şi balcon.
Proprietatea pune la dispoziţie un loc de joacă pentru copii şi facilităţi gratuite de tenis de masă şi darts. Se poate pescui, la un cost suplimentar. Oaspeţii pot închiria biciclete, bărci sau bărci cu motor sau pot alege o excursie la Rezervaţia Biosferei Delta Dunării (la cerere şi la un cost suplimentar).
Oraşul Tulcea este situat la 25 km de Aqua Villa. Maşinile pot fi parcate în oraş, iar proprietatea poate asigura transfer cu o barcă cu motor de 8 locuri, la cerere şi la un cost suplimentar.
Exterior:piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădină, terasă, terasă la soare
Activităţi :pescuit, tenis de masă, darts, ciclism, zonă de plajă privată, închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, divertisment de seară.
Mâncăruri și băuturi:bar, restaurant (à la carte)
Internet:Gratuit! Internet wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit.
Parcare:Nu există parcare disponibilă.
General :camere pentru nefumători, încălzire, fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, aer condiţionat, zonă pentru fumători

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Piscina
Restaurant
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Aqua Villa

 Aqua Villa
 Aqua Villa
 Aqua Villa

Date de contact
Aqua Villa 4* Mila 35
Adresa: Sat Vulturu, Comuna Maliuc, Judetul Tulcea, Mila 26, Bratul Sulina
Telefon: 0721.494.093