Floare De Colt 2* Miercurea Ciuc | Cazare la Floare De Colt 2* Miercurea Ciuc

Floare De Colt 2*, Miercurea Ciuc

Floare De Colt 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Floare De Colt 2*
Pensiunea "Floare de colt" se afla la 4 km de centrul satului Rachitele, pe Valea Stanciului. De la pensiune se poate ajunge la Pietrele Albe, iar de aici incepe marcajul catre cabana Vladesa situata la 1400 m altitudine cu posibilitati de ski iarna.

Pensiunea "Floare de Colt" este deschisa tot timpul anului si este un loc ideal pentru organizarea de aniversari, petreceri, revelioane, concedii, weekend-uri in natura.

Cabana dispune de 53 de locuri pentru cazare, in camere de câte 2 si 3 paturi.

Pentru rezervarea unei camere pentru un sejur de 10 zile se acorda un discount pret de 10%, iar pentru rezervarea intregii cabane pentru un sejur complet inca 10%.

Pensiunea dispune de curent electric de la generator propriu, de un living mare de 42 mp, bucatarie si un loc de barbeque.

Sunt disponibile 5 casute avind parter si mansarda. Fiecare casuta dispune de un living, o baie si un dormitor mare de 20 mp. Casutele pot gazdui pina la 30 de locuri pentru cazare, in camere de câte 4-6 paturi.

Pentru un sejur de 10 zile intr-o casuta se acorda un discount pret de 10%, iar pentru rezervarea mai multor casute pentru un sejur complet inca 10%.

Recomanda acest hotel:  


 Floare De Colt

 Floare De Colt
 Floare De Colt
 Floare De Colt
 Floare De Colt
 Floare De Colt

Date de contact
Floare De Colt 2* Miercurea Ciuc
Adresa: Bd. Fratiei, nr. 7
Telefon: 066-172068
Fax: 066-112533