Hunguest Fenyo 3* Miercurea Ciuc | Cazare la Hunguest Fenyo 3* Miercurea Ciuc

Hunguest Fenyo 3*, Miercurea Ciuc

Hunguest Fenyo 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hunguest Fenyo 3*
Hotelul Hunguest Fenyo dispune de 27 camere cu pat patrimonial, 58 de camere cu 2 paturi, 3 camere superioare, 3 apartamente (2 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi) si o suita.

Camerele cu pat matrimonial si cu 2 paturi sunt dispuse la fiecare etaj si beneficiaza de privelisti deosebite, atat spre parcul central cat si spre varfurile muntilor Harghitei.

Camerele, atat cele cu pat matrimonial, cat si cele cu 2 paturi, sunt dotate cu: telefon, tv color, televiziune prin cablu, posibilitati de conectare la internet, minibar, bai cu cada, uscator de par.

In camerele duble (cu pat matrimonial sau cu 2 paturi) pot fi cazate maximum 3 persoane, apeland si la patul pliant (3 adulti sau 2 adulti plus 1 copil).

Camerele superioare si apartamentele sunt orientate spre S-V oferind privelisti atat asupra orasului cat si asupra muntilor Harghita.

Atractia camerelor superioare o constituie cele doua terase - una mediteraneana si cealalta deschisa - de care dispun.

Camerele sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilitati de conectare la internet, bai cu cada si uscator de par.
In camerele superioare pot fi cazati maximum doi adulti si un copil, acesta din urma pe pat pliant.

Apartamentele au o camera de zi, dormitor, doua bai, o terasa mediteraneana si o alta deschisa. Camera de zi este mobilata cu fotolii de piele, o masuta, un birou, pentru a servi intereselor turistilor.

Apartamentele sunt dotate cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilitati de conectare la internet, bai cu cada, jacuzzi si uscator de par.

In apartament pot fi cazati maximum doi adulti si un copil, apeland la platul pliant.

Hotelul dispune de o suita compusa din doua camere cu pat matrimonial. Aceasta este dotata cu telefon, tv color, televiziune prin cablu, minibar, posibilitati de conectare la internet, bai cu cada si uscator de par.
In suita pot fi cazate sase persoane apeland la paturile pliante.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Parcare
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Hunguest Fenyo

 Hunguest Fenyo
 Hunguest Fenyo
 Hunguest Fenyo
 Hunguest Fenyo
 Hunguest Fenyo
 Hunguest Fenyo