Washington Park 4* Miami Beach | Cazare la Washington Park 4* Miami Beach

Washington Park 4*, Miami Beach

Washington Park 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Washington Park 4*
Hotelul Washington Park South Beach este un hotel tip boutique, situat în Miami Beach, care pune la dispoziție o piscină în aer liber, unde se oferă preparate culinare și un serviciu de livrare de băuturi.

Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu halate de baie și articole de toaletă gratuite. Unele camere includ o zonă de relaxare.

Se oferă acces gratuit la conexiunea Wi-Fi în întreaga proprietate și o parcare privată. Pentru confortul oaspeților există, de asemenea, un centru de fitness, o grădină și o recepție cu program non-stop.

Oaspeții pot descoperi zona pe bicicletele puse la dispoziție de proprietate sau pot beneficia de un serviciu de transfer electric, pe 3 roți, la plajă.

Artera Ocean Drive, amplasată de-a lungul plajei, se află la numai 500 de metri de Washington Park South Beach, iar magazinele exclusiviste de pe Lincoln Road sunt la 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Miami, situat la 15 km de Washington Park South Beach.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Piscina
Sala De Conferinte
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Washington Park

 Washington Park
 Washington Park
 Washington Park

Date de contact
Washington Park 4* Miami Beach
Adresa: 1050 Washington Avenue, Miami Beach, FL, Statele Unite ale Americii