New Casablanca On The Ocean 3* Miami Beach | Cazare la New Casablanca On The Ocean 3* Miami Beach

New Casablanca On The Ocean 3*, Miami Beach

New Casablanca On The Ocean 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii New Casablanca On The Ocean 3*
The New Casablanca on the Ocean Resort Hotel este perfect localizat in centrul plajei Millionaires Row din Miami Beach.

La cinci minute distanta de hotel, se afla magazinele elegante din Bal Harbour, dar si magnificul cartier South Beach's Art Deco District, cu numeroase distractii.

Portul din Miami, Downtown Miami si Miami International Airport sunt usor accesibile in apropiere.

Noul Casablanca On the Ocean este un punct de reper istoric complet restaurat, situat pe Miami Beach, între Oceanul Atlantic și căile navigabile intracoastale.
Noul Casablanca On The Ocean oferă o piscină în aer liber cu piscină încălzită, cu cabane și șezlonguri, o sală de exerciții și o recepție deschisă 24 de ore pe zi. Există, de asemenea, servicii de valet, spălătorie și curățătorie chimică.
Hotelul este situat în mijlocul râului Millionaire''s și este aproape de Bar Harbor și cartierul de artă South Beach. Portul Miami, Aeroportul Internațional Miami și centrul orașului Miami se află la mică distanță. Această unitate este, de asemenea, cunoscut sub numele de Casablanca New, New Casablanca, Oceanul New Casablanca, și New Casablanca Ocean Condo.
Toate camerele oferă o bucătărie complet utilată, TV prin cablu, seif în cameră, acces Wi-Fi și ceai, cafea și articole de toaletă gratuite. Unele camere au vedere la oraș sau la ocean, cu balcoane sau punți.

Recomanda acest hotel:  


 New Casablanca On The Ocean

 New Casablanca On The Ocean
 New Casablanca On The Ocean
 New Casablanca On The Ocean