Mare Azur By Grand Bay 4* Miami Beach | Cazare la Mare Azur By Grand Bay 4* Miami Beach

Mare Azur By Grand Bay 4*, Miami Beach

Mare Azur By Grand Bay 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mare Azur By Grand Bay 4*
Mare Azur Miami by Grand Bay se află în Golful Biscayne, la 14,6 km de Miami Beach, și oferă o piscină în aer liber și o saună. Pentru un plus de confort, oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit. Această proprietate este situată la 14,4 km de Portul Miami.

Apartamentele în sistem self-catering de la Mare Azur au podea cu parchet/lemn de esență tare, o bucătărie complet utilată, cu electrocasnice din inox, precum și un set pentru micul dejun oferit în semn de bun venit la check-in. Includ de asemenea o zonă de relaxare, o masă cu scaune și o baie privată. Unele camere beneficiază de un balcon cu vedere.

Restaurantul Antica Mare servește preparate italiene, pe care oaspeții le pot savura atât în interior, cât și în aer liber. Proprietatea de nefumători Mare Azur Miami Luxury Apartments are o sală de jocuri și un centru de fitness deschis nonstop.

Printre atracțiile din apropiere se numără arena American Airlines (9 km) și portul din Miami (8,3 km). Aeroportul Internațional Miami este situat la 24 de minute cu mașina de hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Mare Azur By Grand Bay

 Mare Azur By Grand Bay
 Mare Azur By Grand Bay
 Mare Azur By Grand Bay

Date de contact
Mare Azur By Grand Bay 4* Miami Beach
Adresa: 7951 NE Bayshore Ct, Miami, FL 33138, USA
Telefon: +39 06 6830 1263