Faena Miami Beach 6* Miami Beach | Cazare la Faena Miami Beach 6* Miami Beach

Faena Miami Beach 6*, Miami Beach

Faena Miami Beach 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Faena Miami Beach 6*
Hotelul Faena este situat la malul oceanului în Miami Beach, Florida, și oferă o piscină în aer liber și un centru spa de inspiraţie sud-americană, cu servicii de manichiură, înfrumuseţare şi masaj. Centrul de fitness cu vedere la ocean organizează zilnic cursuri în interior și în aer liber.

Restaurantul Veranda, cu vedere la piscină și ocean, serveşte preparate culinare şi cocktailuri. Pao oferă preparate din bucătăria asiatică, cu influențe internaționale, inclusiv mâncăruri din orez, carne proaspătă și pește. Restaurantul Los Fuegos are bucătărie cu cuptor deschis și serveşte mâncăruri gătite cu ingrediente locale.

Oaspeții se pot retrage în camerele în stil Art Deco târziu, cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat și cutie de valori. Băile sunt amenajate cu marmură de Carrara şi includ halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

Centrul de convenţii din Miami Beach se află la 2,5 km, iar terenul de golf Bayshore Municipal este la 2,9 km. Centrul comercial Lincoln Road Mall este la 8 minute de mers cu mașina de Miami Beach Faena Hotel, iar districtul Art Deco se află la 9 minute cu mașina.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Piscina
Restaurant
Sala De Conferinte
Seif
Teren De Golf
TV

Recomanda acest hotel:  


 Faena Miami Beach

 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach
 Faena Miami Beach