Crowne Plaza Z Ocean 4* Miami Beach | Cazare la Crowne Plaza Z Ocean 4* Miami Beach

Crowne Plaza Z Ocean 4*, Miami Beach

Crowne Plaza Z Ocean 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Crowne Plaza Z Ocean 4*
Acest hotel de suite este situat în Miami Beach, statul Florida, la câţiva paşi de Oceanul Atlantic. Acesta oferă servicii de spa relaxante, un restaurant, o piscină în aer liber şi camere, prevăzute cu TV cu ecran plat cu recepţie prin cablu.

Toate camerele de la Z Ocean Hotel South Beach sunt moderne şi includ o serie de facilităţi standard, cum ar fi un minibar, un cuptor cu microunde şi facilităţi pentru prepararea cafelei. Zona de living oferă un player CD/DVD şi un balcon privat.

Hotelul Z Ocean are o sală de gimnastică dotată excelent. În plus, acesta vă poate furniza informaţii despre zona locală. Oaspeţii pot beneficia de un masaj cu pietre calde. Hotelul poate oferi oaspeţilor umbrele de soare şi prosoape, precum şi dispozitive plutitoare.

Restaurantul Front Porch este amplasat în holul Hotelului South Beach Z. Acesta serveşte preparate locale şi sezoniere pe tot parcursul zilei. În plus, localul oferă un meniu de bar complet.

Miami Seaquarium se află la 12 km distanţă de Hotelul South Beach Z Ocean. Aeroportul Internaţional din Miami este situat la 11 kilometri de hotel. În plus, în unele zone de plajă, puteţi face plajă topless.

Facilitati hotel
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Crowne Plaza Z Ocean

 Crowne Plaza Z Ocean
 Crowne Plaza Z Ocean
 Crowne Plaza Z Ocean

Date de contact
Crowne Plaza Z Ocean 4* Miami Beach
Adresa: 1437 Collins Ave, Miami Beach, FL 33139, Statele Unite ale Americii
Telefon: +1 305-672-4554