The Confidante By Hyatt 4* Miami | Cazare la The Confidante By Hyatt 4* Miami

The Confidante By Hyatt 4*, Miami

The Confidante By Hyatt 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Confidante By Hyatt 4*


Cu un centru spa în aer liber cu salon, 2 restaurante şi 2 piscine încălzite în aer liber, prevăzute cu şezlonguri, hotelul The Confidante oferă cazare relaxantă în Miami Beach.

Există acces gratuit la WiFi, iar fiecare cameră cu decor de inspirație retro are TV cu ecran plat și baie privată cu uscător de păr, duș cu efect de ploaie și halat de baie.

Bucuraţi-vă de acces direct la plajă şi degustaţi cocktailuri artizanale şi tapas în mijlocul agitaţiei din grădina cu piscină. Oaspeţii au la dispoziţie masaje corporale, cursuri de fitness zilnice şi împachetări corporale detoxifiante la centrul spa de la etajul 10.

Braseria Seagrape serveşte preparate caraibiene regionale pentru mic dejun şi prânz, iar restaurantul cu bar Talde oferă cocktailuri eclectice şi specialităţi asiatice, pregătite cu influenţe specifice cartierului Brooklyn, sub coordonarea bucătarului-şef Dale Talde.

Celebrul Lincoln Road Mall se află la 9 minute cu mașina de The Confidante, iar terenul de golf Bayshore este la 2,4 km. Aeroportul Internațional Miami este la 16 km.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 The Confidante By Hyatt

 The Confidante By Hyatt
 The Confidante By Hyatt
 The Confidante By Hyatt

Date de contact
The Confidante By Hyatt 4* Miami
Adresa: 4041 Collins Avenue, Miami Beach, FL 33140, Statele Unite ale Americii