Insotel Club Punta Prima 5* Menorca | Cazare la Insotel Club Punta Prima 5* Menorca

Insotel Club Punta Prima 5*, Menorca

Insotel Club Punta Prima 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Insotel Club Punta Prima 5*
Insotel Club Punta Prima, situat la doar 300 de metri de liniştita plajă Punta Prima din Menorca, oferă vedere la mare. Hotelul are 3 piscine în aer liber, 8 terenuri de tenis şi un centru de spa şi wellness.

Toate apartamentele în stilul specific insulei Menorca includ un balcon sau o terasă. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, un TV prin satelit şi un uscător de păr. De asemenea, se oferă o chicinetă modernă, dotată cu un frigider.

Hotelul Insotel Punta Prima pune la dispoziţia oaspeţilor, gratuit, biciclete de munte, un mini teren de fotbal şi 2 terenuri de squash. În plus, hotelul oferă un teren de baschet şi o sală de gimnastică, precum şi posibilitatea de a practica o gamă largă de sporturi nautice.

Centrul de spa al hotelului are o baie de aburi, o saună şi o piscină interioară. De asemenea, acesta include 3 jacuzzi-uri şi o piscină pentru sărituri, cu apă rece. Se oferă masaje şi tratamente, pentru un cost suplimentar.

Hotelul pune la dispoziţie un restaurant de tip bufet şi un restaurant italian à la carte. În plus, pe timpul verii este disponibil un restaurant de tip grill. De asemenea, hotelul include un bar şi un club de noapte.

Recomanda acest hotel:  


 Insotel Club Punta Prima

 Insotel Club Punta Prima
 Insotel Club Punta Prima
 Insotel Club Punta Prima

Date de contact
Insotel Club Punta Prima 5* Menorca
Adresa: Menorca