Pergola 4* Mellieha | Cazare la Pergola 4* Mellieha

Pergola 4*, Mellieha

Pergola 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pergola 4*
Hotelul Pergola este situat în Mellieha, la 2 minute de strada principală, pe o colină ce ofertă oaspeţilor săi o privelişte deosebită – de la piscine sau bar – înspre coastele nordice ale Maltei şi insulele surori: Gozo şi Comino.

Deţine camere cu aer condiţionat, baie proprie, televiziune prin satelit, telefon, radio, frigider, uscător de păr, seif (contra cost), mobilate la standarde înalte. Toate camerele au balcoane sau terase.

Hotelul oferă un serviciu la recepţie de 24 h, parcare subterană, lounge bar, bar piscină, snack bar, restaurant, sală de jocuri, sală de fitness, centrul de sănatate şi relaxare “Da Vinci”, două piscine exterioare, o piscină pentru copii înconjurată de terase, piscină interioară încălzită.

Magazinele, băncile, restaurantele şi barurile sunt în apropiere, iar la aproximativ 5 minute de mers pe jos se află câteva obiective turistice locale – biserica parohială, adăposturi din al II -lea Razboi Mondial, o biserică sculptată în stâncă, precum şi un frumos punct de belvedere către insulele Gozo şi Comino.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Sala De Conferinte
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pergola

 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola
 Pergola

Date de contact
Pergola 4* Mellieha
Adresa: Adenau Street, Mellieha, MLH 2014 - MALTA