Akabar 3* Marrakech | Cazare la Akabar 3* Marrakech

Akabar 3*, Marrakech

Akabar 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Akabar 3*
Akabar este situat în zona rezidenţială L'Hivernage şi este decorat în stil marocan. Acesta oferă o piscină în aer liber înconjurată de palmieri şi camere cu aer condiţionat şi cu balcon.

Renumitul Bulevard Mohammed al V-lea, cu numeroasele sale magazine, este la doar 500 de metri distanţă. De asemenea, în faţa Hotelului Akabar se află un chioşc ce vinde tutun, suveniruri şi ziare.

Restaurantul de la Akabar serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională şi marocană în sala de mese elegantă, cu candelabre. De asemenea, puteţi lua o băutură la bar sau o gustare la fast-food-ul de lângă piscină.

Camerele sunt dotate cu televizor, telefon şi seif. Fiecare are baie privată cu o cadă.

Personalul Hotelului Akabar vorbeşte limbile engleză, franceză şi spaniolă şi vă va ajuta cu plăcere la organizarea sejurului dvs. Recepţia este deschisă 24 de ore pe zi, iar în zonele publice se oferă acces Wi-Fi gratuit.

Activităţile locale includ golf, călărie şi tenis. Hotelul Akabar este la doar 2 km de Piaţa Jamaâ El Fna şi la 7 km de Aeroportul Menara. Hotelul oferă o parcare privată gratuită.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Akabar

 Akabar
 Akabar
 Akabar

Date de contact
Akabar 3* Marrakech
Adresa: Avenue Echouhada-Quartier De L'hivernage, Hivernage, 40000 Marrakech, Maroc