Ideal Premium 5* Marmaris | Cazare la Ideal Premium 5* Marmaris

Ideal Premium 5*, Marmaris

Ideal Premium 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ideal Premium 5*
Situat optim în Marmaris, Grand Ideal Premium Hotel este o bază excelentă pentru a explora acest oraş trepidant. De aici, oaspeţii se pot bucura de acces facil la tot ce acest oraş plin de viaţă are de oferit. Un paradis de odihnă şi relaxare, hotelul vă oferă relaxare totală la doar câţiva paşi de numeroasele atracţii ale oraşului, cum ar fi Deep Blue Dive Center, Muzeul Marmaris, Castelul Marmaris.

Grand Ideal Premium Hotel oferă servicii impecabile şi toate dotările esenţiale pentru a înviora turiştii. Acest hotel furnizează Wi-Fi în zone publice, seif pentru a asigura oaspeţilor noştri cel mai înalt grad de confort.

Ambianţa de la Grand Ideal Premium Hotel este reflectată în fiecare cameră de oaspeţi. cabină de duş, TV satelit/cablu, aer condiţionat, minibar, uscător de păr sunt doar câteva dintre facilităţile aflate la discreţia dvs. De-a lungul zilei vă puteţi delecta cu atmosfera relaxată oferită de facilităţi sală sport/fitness, masaj, piscină (copii), saună, sporturi acvatice (nemotorizate). Bucură-te de servicii fără egal şi de o situare cu adevărat de prestigiu la Grand Ideal Premium Hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Ideal Premium

 Ideal Premium
 Ideal Premium
 Ideal Premium